Promosi Buaian Berendoi 2016

advert 2Tau x beranak tu sakit? haha.. what a question. Sangat kan?
Lps tu kena torture berpantang la pulak. The only thing I like is the urut pagi petang part.. hehe. The rest sgt azab, tambah lg xcukup tido nak jaga baby n nak pam susu etc. Kalau nasib baik dot husband yg tulong burp kan baby, Alhamdulillah, at least lega sikit kan? yg kerja pulak, nak kena start buat stock susu yg sgt byk utk prepare nanti dah keje nak ensure susu cukup utk baby. Huish, tough job kan? Respect sgt mak kita zaman dulu. Dah la xde pakai epidural. mmg stylo.
Dah beranak penat2, dah pantang bengkung jamu mcm kedai rempah ratus, mestila nk reward diri sendiri and anak yg kita tunggu2 tu. Org pon xsabar nk visit, nak tengok baby n mak dia skali. Mestilah nak cantik kan?
Mestilah nak celebrate Merdeka sbb pantang dah habis and of couse paling penting nk buat Sunat yang dituntut iaitu akikah, penamaan dan cukur rambut. tahnik skali pon penting. At the same time, mestilah nak tangkap gambar posing sana sini kan?
Best x kalau ada cradle / buaian berendoi yg cantik utk letak baby tu ? Yg ni bukan la sunat, more to adat melayu je. Gambar baby kat cradle tu eaok boleh la post kat wedding montage dia, sure dia nangis tengok masa dah besar pengorbanan parents dia yg cuba nak bg the best things in life. ha dah terbayang plak wedding day dia, don’t worry lambat lagi.
Kami dari dulu xpernah nak bagi discount banyak2 sbb we believe in providing the best service and pakai barang berkualiti. Kain yg org guna buat baju, kitorg buat backdrop.. mmg mahal tp xpe sbb yg penting client happy. So sapa yg plan nak buat akikah tahun depan 2016, boleh la whatsapp kami di 0193427072 utk dapat price list n discount up to 50%. Tapi xde la murah sgt harga sbb like I mentioned earlier, kualiti lebih penting. ok 10 terawal yg booking akan dapat RM700 worth hadiah yg sgt best dari Fairy Godmom..nak ke Nak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s