Book cradle awal & free interest installment scheme

Hi mommies,

Lagi 2 weeks je nak masuk New Year. Ada yg baru dpt baby x? Kalau nk buat akikah atau naming ceremony, eloklah tempah awal sbb usually kalau tunggu last minute ada risk yg xbest:
1) Cradle of your dream dah ada orang lain book.
2) Colour theme/tema yang u teringin dah ada org lain ambil.
3) Husband xkasi sbb above budget..of course adala husbands yg baik & best yg no prob, your wish is my command.. sbb u dah penat beranak, ni I hadiah kat u & baby. suwiit sgt
.
.
Mesti x best kan..
Sebab tu ramai clients yang book awal..percaya ke x? ada a few clients dah booking kami masa pregnant 1st Trimester..haha…jgn gelak..
. Actually sgt smart mereka ni..
Sebab apa?
Tahu x Make A Wish Event ada FREE-INTEREST -INSTALLMENT Scheme. Utk apa scheme ni? Untuk adik kakak semua laa..plan financial supaya segalanya berjalan lancar.
Ada clients yg bayar RM200 SEBULAN..ha.. tengok buaian mana berkenan, book nak buat bulan berapa …pastu start bayar sikit2.. RM200 SEBULAN..bila dah dekat event, settlekan balance sikit je lagi. Husbands pon happy sbb xperlu keluar duit banyak one shot.
Lepas baby lahir, pick a date..jadi senang.
. Banyak dapat reply mcm ni
” La….saya xtau pon boleh bayar mcm tu..alamak..event saya bulan depan..”
.
” Alamak…saya dah teringin buaian tu masa pregnant dah berangan.. xde ke sis? ada satu je ke? alaaaaa…okla..pakai je la apa yg ada sbb mak saya dah nak buat tarikh tu jugak”

ha ..kan frust?
Jadilah WiSHers yg bijak..plan early to avoid disappointments..
ok tu je nak share sbb minggu ni ramai yg pm tp buaian yg hajat dihati dah dibook & baru tau pasal boleh bayar sikit2 ni..
.
Take care..nanti whatsapp 0193427072 ok . Fairy Godmom ni terus bagi smua package skali..xoxo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s