Buaian Murah?

Hi WiSHers,

Harini nak cerita pasal buaian murah? Pernah dengar x ” You Pay Peanuts, You Get Monkeys”..?

Ha tu la ceritanya..

Bukan satu malah a few clients, ramai & byk cases mcm ni.Ni common mistake yg ramai org dah TERRbuat

Kalau x mampu xpa, sbb buat ni kena ikut kemampuan kan.Ni cerita yg mampu, rumah banglo, handbag mahal, kereta 4 biji, travel overseas & makan luar selalu ..Yang x mampu xperlu buat, cukup buat yg sunat muakad tu dah bagus utk dpt pahala..

Niatnya nak jadi Procurement Manager, so scout for the cheapest kononnya value for moneyla..

End up, wasted money.

Tongah malam call byk kali & whatsapp..please tolong datang esok pagi, I nak cradle u. I dah hire orang tapi buaian xcantik ..dalam gambar nampak cam cantik tp bila pasang looks cheap.. well u bayar berapa for the buai? Rm500…

mmg la .. xkan u expect bayar RM5 TP dapat makan lobster? kalau ada pon mungkin sesungut lobster.

Cerita ni rasanya perlu utk pengajaran supaya anda tidak mengalaminya. Rasa  bersalah nak cerita, tapi since dah banyak kali sangat FGM terpaksa jadi supergran for the past 10 years buat biz akikah ni,  rasanya elok share..bukan nak aibkan ( since kita xsebut nama & bagitau sapa) tp utk pengajaran..

One thought on “Buaian Murah?

  1. Pingback: Buaian Murah? | Make A Wish Event Management Services

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s